Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norge fikk juling

Tapte 2-11 mot Slovakia.

(Dagbladet.no): For å få god matching fram mot VM, møter Norge gode motstandere for tida. I går ble overmakten i overkant stor. Norge tapte til slutt 2-11 mot hockey-stormakten Slovakia.

- Det ble en veldig rar kamp, for vi holdt dem til 2-2 i første periode. Da spilte det norske laget virkelig godt, sa teammanager Tore Jobs til NTB etter kampen.

Norge åpner VM 5.mai mot USA i Riga.

Og Jobs lover et annet Norge ved VM-start.

- Vi må legge opp satsingen vår slik at vi kommer opp på et internasjonalt nivå, ikke minst tempomessig. Vi har fortsatt litt tid fram til VM, og jeg kan love at vi skal være skjerpet da, sier Jobs.

<B>BETENKT:</B> Landslagssjef Roy Johansen har litt å tenke på før VM. I går tapte Norge 2-11 mot Slovakia.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling