Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fifa-rankingen

Norge går forbi Antigua og Barbuda på Fifa-rankingen

Gladslutt på fotballåret.

PÅ VEI OPPOVER: Landslaget i fotball klatrer én plass på årets siste Fifa-ranking. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
PÅ VEI OPPOVER: Landslaget i fotball klatrer én plass på årets siste Fifa-ranking. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Antigua og Barbuda faller elleve plasser på årets siste FIFA-ranking. Det gjør at Norge går inn i 2017 med en 83.-plass.

Totalen er imidlertid ikke like god. Per-Mathias Høgmo og hans gutter gikk inn i 2016 på 54.-plass. På det høyeste var landslaget oppe på 49.-plass, men fra september har fallet vært bratt. Fra september til november gikk Høgmo og co. fra 50.- til 84.-plass. 16. november gikk Høgmo av som landslagstrener.

Ved årsskiftet kommer Norge til å være ranket som det 83. beste landet i fotballverden. Grunnen til det lille hoppet i årets siste måned er Antigua og Barbudas nedtur.

På de ti første plassene er det uendret. Argentina avslutter året på topp foran Brasil, Tyskland, Chile og Belgia.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling