Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Norge går på en skikkelig smell i Sveits

Se Oddsprogrammet!

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i sin oddsblogg

Bolton-spilleren Chris Eagles spolerte sist ukes tips ved å bomme på straffespark, en miss som også kostet Bolton-manager Owen Coyle jobben. Man kan ikke vinne hver gang, men i denne ukens Oddsprogrammet gis det mulighet til å spille inn igjen det tapte, og langt mer.

Det er VM-kvalifikasjon for alle pengene, og vi skal ta litt risiko denne gangen med en dobbel til nære 10 i odds. Ønsker du et tryggere spill anbefales «Dagens utvalgte» på Dagbladets tippesider.

Fredagens oddsspill

5. Armenia - Italia (1-0) U (3,40)
22. Sveits - Norge (0-1) H (2,70)

Merk at innleveringsfristen på denne er så tidlig som 17:55, da Armenia - Italia starter tidlig. Dette objektet kan også spilles single, om du ønsker å ta litt mindre risiko. 

Går du for ovennevnte dobbel får du 9,18 i odds.

Bonuspotten skal ut
Jeg minner også om at bonuspotten på midtukekupongen har nådd 5 millioner kroner, og dermed skal til utbetaling. Den fordeles på alle som har 12 rette, og gir en gyllen anledning for tippere. Premien for 12 vil denne fredagen være 5-6 ganger større enn vanlig. 

Sist bonuspotten skulle ut var det mange Dagbladet-tippere som tok 12eren, og fikk en gevinst som var meget solid i forhold til de favorittpregede resultatene.

Alle kupongkampene er omtalt på Dagbladets tippesider. Les gjerne artikkelen «Slik vinner du i tipping» før du begynner.

Lykke til med odds- og tippekupongene denne helgen, og husk at du får oppdaterte oddsanalyser på Dagbladets oddstips-sider, 365 dager i året!