Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norge gikk på sitt andre tap i Tyskland

23-27 for vertslandet.

TAP: Marit Malm Frajford og co klarte ikke å finne ut av Tyskland i dag.Foto: SCANPIX/EPA/MARIUS BECKER
TAP: Marit Malm Frajford og co klarte ikke å finne ut av Tyskland i dag.Foto: SCANPIX/EPA/MARIUS BECKER Vis mer

De norske håndballjentene gikk på sitt annet tap i firenasjonersturneringen med 23-27-tap for vertslandet Tyskland søndag.

Kampen var jevnspilt, men Norge lå hele veien et par mål bak de tyske motstanderne. Tyskland stilte med et godt mannskap som var revansjesugne etter et dårlig EM i desember.

- Tyskland har fått ny trener og ny giv. I dag hadde de også gode målvakter. For vår del var ikke målvaktene og forsvaret like bra som til vanlig, og derfor slapp vi inn mange mål i dag, sa landslagssjef Thorir Hergeirsson til handball.no.

Hergeirsson har prøvd ut nye sammensetninger og unge spillere i påsketurneringen i Tyskland. Men i søndagens kamp var det «veteranen» Linn Jørum Sulland som markerte seg som Norges beste og banket inn 10 mål.

- Sulland spilte en meget god kamp i angrep. Jeg er fornøyd med en del av prestasjonene, men ikke med å tape. Vi må være på topp i alle spillets faser for å vinne mot de beste nasjonene, sa islendingen.

Fra før har Norge tapt 18-22 for Frankrike og vunnet 37-20 over Spania i turneringen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media