Norge gir media og kritikerne en bar mage

- Dere tåler jo ikke motgang.

SVAR PÅ KRITIKKEN:  De norske håndballjentene kom inn på pressekonferansen med bokstavene "NORGES LAGÅND" på magen.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SVAR PÅ KRITIKKEN: De norske håndballjentene kom inn på pressekonferansen med bokstavene "NORGES LAGÅND" på magen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

LONDON (Dagbladet): Brasil - Norge 19-21 (13-9).

 Da håndballjentene kom til presserommet etter seieren i kvartfinalen mot Brasil, tok de oppstilling på rekke og rad foran i rommet.

Så løftet de opp t-skjortene og blottet magene, hvor de hadde skrevet hver sin bokstav. De hadde også stilt seg opp i riktig rekkefølge, så man kunne lese budskapet «Norges lagånd» - pluss et utropstegn og en sol på mage nummer 13 og 14.

Camilla Herrem gjorde muntlig oppmerksom på hva det egentlig sto, siden det var noe vanskelig å lese alle magene i det trange rommet.

- Dere tåler ikke motgang Og overfor Dagbladet bekrefter kantspilleren at hun hadde minst en finger med i dette spillet.

- Ja, må jo det vet du! Jeg tror det var viktig at vi ga en liten en til dere i pressen, for dere kritiserer jo lagmoralen vår. Dere tåler jo ikke motgang, og da blir dere veldig negative, sier Herrem.

Spillerne holder seg i stor grad unna sosiale og tradisjonelle medier underveis i mesterskap, og dermed blir pressen via daglige pressetreff og etter kamp-intervjuer budbringeren av negative tilbakemeldinger og skuffelse hjemmefra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer