Norge har aldri før vunnet en playoff: - Slåss med Tsjekkia om andreplassen

Barrieren Høgmo må bryte.

VANSKELIG Å VINNE GRUPPA: 
- Det at vi møter den regjerende verdensmesteren gjør at det blir svært vanskelig å vinne gruppa, sa Per-Mathias Høgmo etter lørdagens trekning i St. Petersburg. Her fra EM-kvalifiseringskampen mot Aserbajdsjan på Ullevål stadion. Foto: BJØRN LANGSEM
VANSKELIG Å VINNE GRUPPA: - Det at vi møter den regjerende verdensmesteren gjør at det blir svært vanskelig å vinne gruppa, sa Per-Mathias Høgmo etter lørdagens trekning i St. Petersburg. Her fra EM-kvalifiseringskampen mot Aserbajdsjan på Ullevål stadion. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Under lørdagens trekning for VM 2018 trakk Norge verdensmesterne som motstander fra seedingsgruppe én. Forrige gang Tyskland ikke deltok i et verdensmesterskap, var i 1950. Den gangen var de utestengt på grunn av 2. verdenskrig.

Siden har tyskerne deltatt i samtlige sluttspill, og bare tapt to VM-kvalifiseringskamper.

- Tyskland går gjennom en kvalifisering uten å tape kamper. Vi må være realistiske og si at vi ikke kommer til å ta den førsteplassen, sier Alexander Tettey, og får støtte av landslagssjefen.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer