- Norge har ikke vært like gode som i VM

Sør-Koreas trener har tro på finaleplass.

GODT TRENT: Kang Jae-Won jubler med de koreanske spillerne på benken under kvartfinalen mot Russland. Torsdag møter de Norge i semifinale. Da lagene møttes i gruppespillet, endte det 27-27. Foto: BJØRN LANGSEM / DAGBLADET
GODT TRENT: Kang Jae-Won jubler med de koreanske spillerne på benken under kvartfinalen mot Russland. Torsdag møter de Norge i semifinale. Da lagene møttes i gruppespillet, endte det 27-27. Foto: BJØRN LANGSEM / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

LONDON (Dagbladet): Norges håndballjenter møter Sør-Korea i semifinalen på torsdag. Da lagene møttes i gruppespillet ble det 27-27.

Sørkoreanernes trener Kang Jae-Won tror på sitt egets lag muligheter til å nå finalen, men tror samtidig Norge er sterkere nå enn de var sist onsdag.

- Vi har en sjanse mot Norge. I gruppespillet var de ikke så sterke. For sju måneder siden var de veldig sterke i VM. Men i denne turneringen synes jeg ikke de har vært så gode. Men jeg tror sikkert de blir bedre, og Norge er sterke fysiske, sier han.

Og han mener fysikken blir avgjørende når lagene skal ut i sin sjuende kamp på drøyt halvannen uke.

- I dag har vi sett at andre lag er slitne i den sjette kampen. De er helt ferdige. Men Norge er garantert godt trent, sier Kang.

Samtidig har hans eget lag også lagt vekk på det fysiske i forberedelsene til OL, og bør være godt rustet til møtet med Norge.

- Vi har trent veldig hardt i tre-fire måneder. Vi hadde to eller tre økter om dagen. Også styrketrening, fordi vi koreanere rent kroppslig er ganske små,  og det er svakheten vår. Vi må løpe mer, og trene mer. Da har vi en mulighet, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer