Norge har reist seg etter det sure tapet

Slo Finland i curling-VM i natt.

VANT I NATT: Etter tapet mot Tsjekkia i åpningskampen, har Norge tatt tre seiere, og ligger som nummer fire i VM-gruppa. Det er en god plassering, mener skip Thomas Ulsrud (midten). I natt slo de Finland. Foto: AP Photo / The Canadian Press / Jonathan Hayward / NTB Scanpix
VANT I NATT: Etter tapet mot Tsjekkia i åpningskampen, har Norge tatt tre seiere, og ligger som nummer fire i VM-gruppa. Det er en god plassering, mener skip Thomas Ulsrud (midten). I natt slo de Finland. Foto: AP Photo / The Canadian Press / Jonathan Hayward / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

De norske curlingherrene står med tre seirer og et tap i curling-VM til nå. Det mener skip Thomas Ulsrud er overraskende bra.

Det kommer av at det norske laget har måttet forandre litt på den vanlige lagoppstillingen i løpet av helgen, men det ser ikke ut som om det har hatt stor betydning, for etter det litt sure tapet mot Tsjekkia (5-8) i åpningskampen i mesterskapet, er det blitt tre klare norske seirer.

Sist ble Finland slått 7-4 natt til tirsdag.

- Det er litt overraskende at det går så bra for oss og at spiller fungerer så fint. Det må jeg innrømme, sa Ulsrud etter seieren over Finland.

- Vi snakket om det før kampen mot Finland, og også treneren vår synes det går overraskende bra med de små problemene vi har hatt, la han til.

Fornøyd med uttellingen Ulsrud sa også at laget hans slet i den første kampen mot Tsjekkia, men i de tre neste kampene er det gått veien.

- Jeg er fornøyd med spillet og uttellingen til nå. Det programmet vi har foran oss er også slik at vi ligger godt an. Det er i alle fall min vurdering, sa Thomas Ulsrud etter at de sju første øktene i VM er unnagjort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer