Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norge holder stand på FIFA-rankingen

Åge Hareides menn holder 35. plassen.

Mens Åge Hareides menn har klart å holde 35. plassen siden november, har Tyskland falt ytterligere på listen til Det internasjonale fotballforbundet.

Tyskland opplever sin dårligste FIFA-ranking noensinne. Den tidligere verdensmesteren og VM-vertsland i 2006, som nå ledes av Jürgen Klinsmann, er rangert som nummer 19 i verden. Det er ned ytterligere tre plasser, selv om Tyskland bare har tapt en kamp under Klinsmanns ledelse. Det skjedde mot Sør-Korea, men den kampen er vel bare neppe tellende for denne rankingen.

Det betyr at Tyskland har både Danmark (13) og Sverige (14) foran seg.

FIFAs offentliggjøring for desember viser at Brasil fortsatt topper foran Frankrike og Argentina. Tsjekkia har gått forbi Spania og inntatt fjerdeplassen. Nederland beholder sjetteplassen, mens Mexico har tatt seg fordi England som nummer sju.

Landene i Norges VM-kvalifiseringsgruppe plasserer seg slik: Italia (10), Slovenia (42), Hviterussland (69), Skottland (86), Moldova (114).

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media