Norge i lykkerus

BOHEMEN (Dagbladet): - JAAAA!!!!! Mannen med sko malt i norske farger hyler også på innpust, og blir blålilla i trynet. Øl skvulper, tårer triller. Vi klemmer og kysser hverandre. Årsak: Steffen Iversens tigersprang og scoring drøyt 20 minutter ut i andre omgang.

- JAAAA!!!!!

Mannen med sko malt i norske farger hyler også på innpust, og blir blålilla i trynet. Øl skvulper, tårer triller. Vi klemmer og kysser hverandre. Ikke siden Brasil-kampen i VM har det vært større å se det norske fotballandslaget i aksjon.

Lykkerus

Vi er på Bohemen pub i Oslo sentrum. Det er proppfullt. Akkurat som i alle andre puber som viser landskampen, hvilket er de aller fleste. Gemyttlig er det også, bortsett fra ett og annet «degos»-rop fra en tulling som har fått for mye øl.

Flo og Solskjær misbruker fete sjanser i første omgang. Super-duoen får det ikke helt til etter pause heller. Med det gjør Steffen Iversen. Med en nikk som iallfall vil gå inn i norsk idrettshistorie, sender han Norge i ledelsen og oss på Bohemen inn i en lykkerus som antagelig ikke har gitt seg ennå.

Utrolig bra

- Nå skal vi ut å feire, peser Dag Tjersland, mens en svett og lykkelig landslagssjef Nils Johan Semb forsøker å oppsummere kampen på TV-en i bakgrunnen.

- Hvor skal dere?

- Vet ikke. Bare ut i byen og hylle laget.

- Hva synes du om kampen?

- Utrolig bra. Veldig jevn, og usannsynlig skummel mot slutten.