- Norge kan gjøre det bra i EM

Argentina-sjef Basile lot seg imponere.

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Argentinas landslagstrener Alfio Basile tok tapet for Norge med knusende ro i går kveld.

- Jeg er ikke skuffet. Jeg er veldig glad for å få sjansen til å prøve ut nye spillere. Jeg bygger opp et nytt lag med tanke på VM-kvalifiseringen, sier han med sin karakteristiske bassrøst.

Han var også raus med skryt til det norske laget han fikk se. Spesielt roste han John Carew opp i skyene, men også laget som helhet imponerte ham.

- Det er et veldig sterkt lag. De var fenomenalt sterke i lufta, luftspillet er viktig for Norge, mener han.

Dagbladet.no spurte den argentinske treneren om han tror Norge kan ha noe å bidra med om Hareides menn kvalifiserer seg til EM.

- Ja, det tror jeg de kan. Jeg vet ikke hvordan Norge spiller på bortebane, men hjemme er de solide og sterke og gode taktisk.

Han mener også det kan være en fordel for Norge at spillerne stort sett spiller i hjemlig serie eller ikke for langt unna.

- De har spillerne nærmere og kan trene mer sammen enn Argentina som har spillerne spredt over hele verden, sier Basile.

TOMÅLSSCORER: John Carew var best i lufta og best langs bakken - og han senket Argentina nesten på egenhånd. Foto: EIRK H. URKE
TOMÅLSSCORER: John Carew var best i lufta og best langs bakken - og han senket Argentina nesten på egenhånd. Foto: EIRK H. URKE Vis mer
IMPONERT: Argentina-sjef Alfio Basile tror Norge kan gjøre det bra i EM.