Norge kan møte Sverige. Høgmo har en syrlig melding til naboene

Disse kan Norge trekke i playoff.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Italia-Norge 2-1

ROMA (Dagbladet:) Per-Mathias Høgmo har vært gjennom en lang samling, og var naturlig nok skuffet etter tapet for Italia i Roma. Spesielt siden ballongen sprakk akkurat da den så som best ut, da vi begynte å tro den kunne sveve helt til Eiffeltårnet. For det verste trykket hadde gitt seg da 1-1 kom. Med den utlikningen sa det «poff». Og så kom selvsagt 2-1.

Men Høgmo kan slett ikke ta vinterferie ennå. Først venter playofftrekningen - den kommer allerede førstkommende søndag. Norge møter enten Sverige, Bosnia-Hercegovina, Ukraina eller Ungarn.

Deretter går det mindre enn en måned før Norge, for første gang på ti år, får muligheten til å spille to oppgjør - ett på Ullevaal og ett på bortebane - om retten til sluttspilldeltakelse.

Trekning på søndag - Hvem har du mest lyst til å møte i playoff?

- Det får vi nesten komme tilbake til. Vi har ikke hatt det fokuset ennå. Det er trekning på søndag, svarer landslagssjef Per-Mathias Høgmo.

- Hva tenker du om at svenskene har gått høyt ut, heiet på Italia og erklært at Norge er en drømmemotstander?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.