Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norge kan rykke ned

Jan Frode Andersen var som ventet sjanseløs mot finnen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den finske stjernen Jarkko Nieminen gjorde at Norge tapte Davis Cup-nedrykkskampen. Dermed må Norge spille kvalifisering for å beholde plassen i førstedivisjonen i Davis Cup. Nieminen vant søndagens kamp 6-2, 6-2, 6-4.

Andersen skapte håp da han fredag beseiret den finske toeren Janne Ojala i en firetimerskamp på grusen i Asker, men Nieminen - som er blant verdens 30 beste spillere - var rett og slett for god.

Nieminen vant fredag lett over Stian Boretti, som måtte bryte kampen på grunn av en strekk etter å ha vunnet bare to av kampens første 13 games. Lørdag vant Nieminen og Tuomas Ketola doublekampen mot Andersen og Boretti i tre strake sett, og søndag fullførte Nieminen verket.

Thomas Haug møter Ojala i den avsluttende singlekampen, men den er betydningsløs ettersom finnene allerede har en 3-1-ledelse.

(NTB)

TENTE HÅPET: Jan Frode Andersen skapte et visst håp da han i går slo den finske toeren Janne Ojala i en firetimerskamp.
<B>SJANSELØS: Men i dag måtte det norske tennistalentet kapitulere for Jarkko Nieminen som er blant verdens 30 beste spillere.