DANMARK-RETUR? Marit Malm Frafjord spilte for Byårsen før hun ble utenlandsproff. Nå er Larvik en aktuell klubb for henne. Foto: EPA/Andrej Cukic / SCANPIX NTB
DANMARK-RETUR? Marit Malm Frafjord spilte for Byårsen før hun ble utenlandsproff. Nå er Larvik en aktuell klubb for henne. Foto: EPA/Andrej Cukic / SCANPIX NTBVis mer

Norge-kaptein fristes av Larvik

Klubbskiftet Malm Frafjord ikke trodde var mulig

Landslagskaptein Marit Malm Frafjord legger ikke skjul på at hun fristes av Larvik. Nå kan hun komme til å gjøre et klubbskifte hun ikke trodde var mulig.

VG skriver at Malm Frafjord er blitt høyaktuell for vestfoldklubben etter at Heide Løke sa nei, og nå kan hun komme til å returnere fra Viborg for å bli klubbvenninne med Isabel Blanco på Larvik-streken.

- Larvik var ikke aktuell da jeg spilte for Byåsen. Men verden ser litt annerledes ut fra Danmark. Selvfølgelig frister Larvik, sier Malm Frafjord til VG.

Hun var med på å gi Larvik det siste tapet klubben har for et norsk lag i cupfinalen for fire år siden. Det var det siste året Byåsen klarte å yppe seg, og året etter forsvant både landslagskapteinen, Kari Aalvik Grimsbø og Gøril Snorroeggen til dansk håndball.

- Vi skal uansett fornye stallen foran hver sesong. Frafjord er veldig interessant for oss, bekrefter Bjørn Gunnar Bruun Hansen i Larvik overfor VG.

I Larvik sier klubbledelsen at målet er å øke omsetningen med noen millioner kommende sesong. Lønnsbudsjettet vil også bli økt, men dersom Malm Frafjord velger vestfoldklubben, må hun være innstilt på å gå ned i lønn, for hun vil ikke få mer enn cirka 700.000 kroner i årslønn i Larvik. Det er klubbens topplønn.

- Lønn betyr litt, men jeg vil ikke bli værende i Viborg for pengenes del, sier Malm Frafjord, som skal bruke den nærmeste tiden på å vurdere de to klubbene opp mot hverandre.

(NTB)