Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fifa-rankingen:

Norge klatrer én plass på FIFA-rankingen

Nummer 52.

OPP: De norske fotballherrene hever seg ett steg til 52.-plass på den ferske FIFA-rankingen. Belgia og verdensmester Frankrike deler førsteplassen. Her ved andslagssjef Lars Lagerbäck. Foto: NTB Scanpix
OPP: De norske fotballherrene hever seg ett steg til 52.-plass på den ferske FIFA-rankingen. Belgia og verdensmester Frankrike deler førsteplassen. Her ved andslagssjef Lars Lagerbäck. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De norske fotballherrene hever seg ett steg til 52.-plass på den ferske FIFA-rankingen. Belgia og verdensmester Frankrike deler førsteplassen.

Etter seier over Kypros og tap mot Bulgaria i nasjonsligaen blir det forsiktig framgang for Lars Lagerbäcks menn.

Bulgaria klatrer på sin side tre plasser og er best plassert av Norges gruppemotstandere på 44.-plass.

I toppen av lista har FIFA rangert Belgia og Frankrike på delt 1.-plass, men belgierne er nevnt først med sine 1729,25 rankingpoeng mot franskmennenes 1729,12.

Norge har til sammenligning 1405 rankingpoeng.

Brasil følger på 3.-plass på listen, mens tapende VM-finalist Kroatia er nummer fire. Tyskland hever seg tre plasser og ligger på 12.-plass etter å ha falt kraftig som følge av sommerens VM-fiasko.

Danmark er best rangert av de nordiske lagene på 10.-plass. Sverige er nummer 15, mens Island faller fire hakk til 36.-plass etter en fryktelig innledning på nasjonsligaen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!