HAR NETTOPP GJORT COMEBACK: Kristine Lunde-Borgersen var nettopp kommet tilbake i den norske landslagsdrakta etter fødsel, men etter å ha brukket et bein i pekefingeren og slått tommelen ut av ledd blir det en god stund til neste gang. 
Foto: Henrik Bagger / SCANPIX
HAR NETTOPP GJORT COMEBACK: Kristine Lunde-Borgersen var nettopp kommet tilbake i den norske landslagsdrakta etter fødsel, men etter å ha brukket et bein i pekefingeren og slått tommelen ut av ledd blir det en god stund til neste gang. Foto: Henrik Bagger / SCANPIXVis mer

Norge må klare seg uten nøkkelspiller i VM

- Utrolig surt, sier Lunde-Borgersen etter brudd.

Kristine Lunde-Borgersen brakk et bein i pekefingeren og slo tommelen ut av ledd i onsdagens eliteserierunde i håndball, melder Fædrelandsvennen.

- Jeg har fått beskjed om at jeg skal gå med gips i fire uker, sa landslagsspilleren til fvn.no utenfor legevakten i Kristiansand onsdag kveld.

Dermed må Norge greie seg uten henne i VM i Brasil.

- Jeg innser at VM ryker. Det er utrolig surt, sa Lunde-Borgersen, som nylig gjorde comeback etter barnefødsel.

Lunde-Borgersen måtte ut med store smerter tidlig i kampen da hennes Vipers Kristiansand møtte serieleder Larvik, meldte NRK. Hun ble sendt rett til legevakten for røntgenundersøkelse, og der ble skadens omfang fastslått.

Uten sin stjerne ble Vipers et lett bytte for Larvik, som vant 26-15 og tok sin femte strake seier så langt i sesongen. Laget er ett poeng foran Storhamar, som vant 30-28 over Tertnes i Bergen.

Stabæk fikk sitt første poengtap med 28-31 hjemme for Byåsen, som dermed inntok tredjeplassen. Både Byåsen og Stabæk er to poeng bak Larvik.

I bunnen vant Flint Tønsberg 31-29 over Levanger og tok seg forbi motstanderen til 8.-plass.

(NTB)