OMKAMP: De norske jentene må møte England til omkamp. Her fra semifinalen mot Spania i fjor sommer. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
OMKAMP: De norske jentene må møte England til omkamp. Her fra semifinalen mot Spania i fjor sommer. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpixVis mer

Norge må møte England til omkamp. Men kun ett straffespark og tilleggstiden skal spilles

I EM-kvalifiseringa.

(Dagbladet): Norges U19-jenter må i morgen spille noen minutter om igjen mot England, i tillegg til at engelskmennene skal få ta et straffspark om igjen.

I EM-kvalifiseringskampen mot England for fire dager siden vant Norge 2-1. England fikk straffe på overtid, men dommeren annullerte scoringa og ga frispark til Norge fordi en engelsk spiller beveget seg inn i 16-meteren før straffesparket var tatt.

I en pressemelding fra NFF nå i kveld meldes det at den engelske protesten er tatt til følge - siden England ifølge regelverket hadde rett på en ny sjanse til å ta straffen.

Norge møter Nord-Irland til EM-kvalifiseringskamp i morgen - og etter at den kampen er over skal England få ta en ny straffe mot Norge - samt at resten av minuttene som var lagt til i kampen skal spilles.

NFF melder at om England scorer, og kampen ender uavgjort, må Norge score mange mål mot Nord-Irland for å sikre førsteplassen i gruppa - dersom England vinner over Sveits i morgen.

Kun gruppevinner og beste gruppetoer går til EM-sluttspillet.