Norge med historisk futsalseier

Banket Israel 7-3.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norges landslag i futsal tok en historisk seier da Israel ble slått 7-3 i en EM-kvalifiseringskamp i Irland i dag. Det var den første kvalifiseringskampen i det norske landslagets historie. Assistenttrener Kim Robin Haugen var strålende fornøyd etter den historiske kampen.

- Det er stort å slå en nasjon som har spilt i mange år. De er rangert som nummer 20 av 39 land på futsalrankingen.

Norge er ikke med på denne rankingen da de er helt ferske i landslagssammenheng. Israel var naturlig nok favoritter mot Norge.

- Jeg vil anta at de trodde det selv. Vi visste ikke helt hvordan vi lå an, og regnet nok selv Israel som den tøffeste motstanderen på forhånd, sier Haugen.

Tre mål på ett minutt Norge tok en tidlig ledelse ved Abdurahim «Ibba» Lajaab, før Israel utliknet noen minutter senere. Etter 17 minutter tok Norge igjen ledelsen ved Ervik Jonvik. Minuttet senere stod det plutselig 4-1 til nordmennene.

- Det var en jevn kamp før vi scorer tre mål på et minutt. Det var litt synd at de fikk en redusering like etterpå, for det gav dem ny giv, sier Haugen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer