Norge møter Argentina

Hareides menn har avtalt treningskamper mot Australia og Argentina.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det norske fotballandslaget for menn skal spille mot Australia i London 16. november. Det er også gjort en avtale om å møte Argentina til treningskamp i 2006.

Landskampen mot Australia skal spilles på Craven Cottage i London 16. november.

- Australia er en fin utfordring for våre spillere. Det er viktig å møte nasjoner fra andre kontinenter for å få et bredere erfaringsgrunnlag. Det er også bra at kampen går i London, slik at ikke reisebelastningen blir for stor, sier landslagssjef Åge Hareide.

Argentina i 2006

Norges Fotballforbund (NFF) har også spikret en avtale med det argentinske landslaget. Treningskampen skal spilles på Ullevaal stadion 29. mars 2006.

- Argentina hjemme på Ullevaal er en godbit. Argentina er i verdenstoppen, og det er veldig bra for oss at vi får matching mot de aller beste i privatkamper, sier Hareide.

NFF hadde også en avtale med det argentinske fotballforbundet om treningskamp på Ullevaal i 2002, men argentinerne valgte å bryte avtalen.

Argentina har nå bekreftet overfor NFF og Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) at de kommer i 2006. De stiller på samme betingelser som i forrige avtale.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer