Norge møter Argentina

Hareides menn har avtalt treningskamper mot Australia og Argentina.

Det norske fotballandslaget for menn skal spille mot Australia i London 16. november. Det er også gjort en avtale om å møte Argentina til treningskamp i 2006.

Landskampen mot Australia skal spilles på Craven Cottage i London 16. november.

- Australia er en fin utfordring for våre spillere. Det er viktig å møte nasjoner fra andre kontinenter for å få et bredere erfaringsgrunnlag. Det er også bra at kampen går i London, slik at ikke reisebelastningen blir for stor, sier landslagssjef Åge Hareide.

Argentina i 2006

Norges Fotballforbund (NFF) har også spikret en avtale med det argentinske landslaget. Treningskampen skal spilles på Ullevaal stadion 29. mars 2006.

- Argentina hjemme på Ullevaal er en godbit. Argentina er i verdenstoppen, og det er veldig bra for oss at vi får matching mot de aller beste i privatkamper, sier Hareide.

NFF hadde også en avtale med det argentinske fotballforbundet om treningskamp på Ullevaal i 2002, men argentinerne valgte å bryte avtalen.

Argentina har nå bekreftet overfor NFF og Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) at de kommer i 2006. De stiller på samme betingelser som i forrige avtale.

- Vi ga oss aldri på at vi hadde en avtale med Argentina sist, og vi er glade for at vi nå har funnet en løsning. Nå gleder vi oss til at Argentina, som da med stor sannsynlighet er klare for VM-sluttspillet i Tyskland, kommer hit med sitt beste mannskap, sier NFFs generalsekretær Karen Espelund.

(.NTB)

MØTER OL-MESTERNE: Norge skal møte Argentina neste år. Før den tid skal de møte Australia i London.