KLART FOR LANDSKAMP: Norge møter Makedonia i en landskamp 11. juni i år. Sist de Norge møtte makedonerne var i VM-kvalifisering i 2009. De kampene endte med èn uavgjort og èn seier til Norge.
Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix
KLART FOR LANDSKAMP: Norge møter Makedonia i en landskamp 11. juni i år. Sist de Norge møtte makedonerne var i VM-kvalifisering i 2009. De kampene endte med èn uavgjort og èn seier til Norge. Foto: Jon-Michael Josefsen / ScanpixVis mer

Norge møter Makedonia i landskamp 11. juni

Fin oppkjøring mot VM-kvalifiseringskamp, sier Drillo.

Norge tar imot Makedonia til fotballandskamp på Ullevaal tirsdag 11. juni. Det ble klart tirsdag.

Det er fire dager etter VM-kvalifiseringskampen mot Albania på hjemmebane.

- Lag fra Balkan holder alltid et høyt nivå. Dette er en ung nasjon som hele tiden er i utvikling, noe ikke minst kampen mot Danmark viser. Makedonia er en riktig motstander med tanke på de kommende VM-kvalifiseringskampene mot Kypros, Sveits og Slovenia, sier toppfotballsjef Nils Johan Semb til fotball.no.

Norge har møtt Makedonia to ganger tidligere. I forrige VM-kvalifisering ble det én seier og én uavgjort.

- Makedonia svinger en del, men de slo Danmark 3-0 i siste kamp og har kapasitet og en god del spillere som spiller ute. Dette blir sammen med Sverige-kampen en fin test og gjennomkjøring fram mot VM-kvalifiseringskampen mot Kypros hjemme i september, sier landslagssjef Egil «Drillo» Olsen.

(NTB)