Norge møter Polen i Portugal

Februarkamp på betal-tv.

VINTERLANDSKAMP: Nils Johan Semb mener Polen er en sterk motstander for Egil Olsen og Norge. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet.
VINTERLANDSKAMP: Nils Johan Semb mener Polen er en sterk motstander for Egil Olsen og Norge. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet.Vis mer

• Dagbladet 9. desember: Polen hevder de møter Norge

Norge møter Polen i fotballandskamp 9. februar. Det skjer i Algarve, Portugal.

- Vi har fått på plass en motstander som har ekstremt fokus på satsingen rundt A-landslaget. Som vertsnasjon for EM 2012 har Polen lenge jobbet knallhardt for å stille med best mulig lag på hjemmebane, og vi er fornøyde med å møte en sterk nasjon i den siste kampen før møtet med Danmark, sier toppfotballsjef Nils Johan Semb i en pressemelding.

- Vi har lagt stor vekt på at vi er sikret topp spilleforhold i en periode da værforholdene i Nord-Europa kan være vanskelige. Derfor går denne kampen i Portugal i stedet for i Norge eller Polen.

Kampen vil vises på Canal+, på samme måte som EM-kvalikkampen på Kypros og privatkampen i Kroatia i november.

- En meget viktig kamp for Drillos menn i oppkjøringen til neste EM-kvalifiseringskamp, og vi i Canal+ er fornøyde med å ha sikret oss denne fotballgodbiten, sier Canal+-sportssjef Kenneth Fredheim i en pressemelding.

(NTB/Dagbladet)