Norge møter Portugal

Fotballandslaget skal delta i en turnering i Portugal fra 19.-25. januar 2002. Vertskapet med er blant motstanderne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I dag ble det bekreftet at Portugal er motstander når Norge spiller «Tournament Vale Do Tejo» fra 22. januar. Romania og Hellas er øvrige nasjoner i turneringen, som arrangeres for annen gang. Norge møter en av de to sistnevnte nasjoner i sin andre kamp 24. januar, avhengig av resultatene i de to første kampene.

Turneringen er av det portugisiske fotballforbundet klassifisert som en A2-turnering, det vil si at de i første rekke skal benytte spillere som i utgangspunktet ikke er etablerte A-landslagsspillere. Dermed «slipper» kanskje nordmennene motstandere som Luis Figo og Rui Costa.

Norges Fotballforbund har ikke tatt stilling til om kampene skal ha status som offisielle. Norges lag vil i hovedsak bestå av spillere fra hjemlig serie, og landslagstrener Nils Johan Semb skal ta ut troppen neste uke. Landslagssjefen kombinerer turneringen med EM-trekningen, som går av stabelen 25. januar kl. 11.00.

  • Kampene: 22/1: Romania - Hellas, Portugal - Norge. 24/1: Taper kamp 1 - taper kamp 2, Vin ner kamp 1 - vinner kamp 2.
  • Kampene spilles i distriktet rundt byen Santarem, ca. 80 km utenfor Lisboa.

    (NTB)

NORGE?!</B> Det spørs om Portugals største fotballstjerner Luis Figo (t.v.) og Rui Costa tar norsk fotball helt på alvor. Men så er de neppe med i kampen 22. januar, heller.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer