Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norge møter Ronaldo og Portugal 29. mai

Privatkamp.

TRENINGSKAMP: Cristiano Ronaldo og Portugal tar imot Norge til privatlandskamp i mai. Her er Tom Høgli og Ronaldo i duell fra en EM-kvalifiseringskamp fra 2011 - der Høgli for øvrig hadde full kontroll på stjernespilleren. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet.
TRENINGSKAMP: Cristiano Ronaldo og Portugal tar imot Norge til privatlandskamp i mai. Her er Tom Høgli og Ronaldo i duell fra en EM-kvalifiseringskamp fra 2011 - der Høgli for øvrig hadde full kontroll på stjernespilleren. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet. Vis mer

Per-Mathias Høgmos norske fotballandslag skal spille tre privatkamper på åtte dager i månedsskiftet mai-juni. Portugal er siste motstander på blokka - 29. mai.

Fra før er det kjent at Island gjester Ullevaal stadion 1. juni, mens Belgia er motstander på bortebane fire dager senere.

Tirsdag bekreftet Norges Fotballforbund at man har takket ja til å møte Cristiano Ronaldo og Portugal på bortebane søndag 29. mai.

- Vi er veldig godt fornøyde med at vi får nok en kamp mot meget god motstand. Portugal har i likhet med Belgia klassespillere i alle ledd, er blant de beste lagene i Europa, og har også en av verdens beste spillere på laget. Det blir to flotte utfordringer for oss. Dette er annen type motstand enn vi møter i mars, noe som er viktig for oss for å være best mulig forberedt til kvaliken, sier landslagssjef Per-Mathias Høgmo til fotball.no.

Høgmo ser bare positive sider ved å spille tre kamper på åtte dager.

- Det å spille tre kamper over en kort periode er også en viktig erfaring å ta med seg videre for vårt unge landslag, sier landslagssjefen.

I mars skal Norge ut mot Estland og Finland.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media