Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norge møter Australia og Albania i mars

Norge møter VM-klare Australia i mars

Lars Lagerbäcks menn tar imot Australia på Ullevaal 23. mars. Tre dager senere blir det bortekamp mot Albania. Dermed er to landskamper i fotball spikret.

MOTSTANDERNE: Lars Lagerbäck og resten av det norske landslaget skal spille mot Australia og Albania i mars. Foto: AP Photo/Matthias Schrader
MOTSTANDERNE: Lars Lagerbäck og resten av det norske landslaget skal spille mot Australia og Albania i mars. Foto: AP Photo/Matthias Schrader Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til høsten starter det nye konseptet Nations League, der gruppespillet går av stabelen fra september. Norges Fotballforbund har jobbet med å finne motstandere på den internasjonale kalenderen i mars.

– Det føles veldig bra å ha fått på plass to landskamper i mars så god tid i forveien. Det er dessuten bra at vi både får en hjemme- og bortekamp som det antakeligvis også blir når Nations League starter i høst, sier landslagssjef Lars Lagerbäck.

– Motstanderlagene har litt ulik spillestil, og det vil også gi nyttig erfaring. Oppsummert kjennes dette som en bra start på våre forberedelser til høsten. Jeg håper vi sees på Ullevaal i mars og i hele 2018, fortsetter han.

Tidligere møter

Norge og Australia har møtt hverandre i to landskamper tidligere. I 2004 endte det 2-2, mens Australia vant 1-0 i 1997.

Australia er kvalifisert til VM-sluttspillet i Moskva og ble trukket i gruppe C med Frankrike, Peru og Danmark.

Albania og Norge møttes i EM-kvalifiseringen til mesterskapet i 2000. Det endte 2-2 på Ullevaal og norsk 2-1-seier på bortebane. I VM-kvalifiseringen 2013 endte det 0-1 på Ullevaal og 1-1 i Albania.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!