MØTER NORGE?: En walisisk TV-stasjon melder at Wales møter Norge 12. november. Her er Gareth Bale på vei forbi Ashley Cole i en EM-kvalifiseringskamp mot England på Wembley. Foto:  REUTERS/Toby Melville
MØTER NORGE?: En walisisk TV-stasjon melder at Wales møter Norge 12. november. Her er Gareth Bale på vei forbi Ashley Cole i en EM-kvalifiseringskamp mot England på Wembley. Foto: REUTERS/Toby MelvilleVis mer

- Norge møter Wales i november

Gjensyn mellom Riise og Bellamy?

(Dagbladet): Gareth Bale og Wales kan bli Norges motstander i november.

TV-stasjonen S4C melder via fotballprogrammet Sgoro at treningskampen vil bli spilt på walisisk jord lørdag 12. november.

Informasjonssjef i NFF, Svein Graff, opplyser til Dagbladet at det ikke er signert noen avtale ennå.

- Vi har jobbet med ulike motstandere, og målet er at det blir en avklaring denne uka. Men vi har ikke signert noen avtale.

- Er Wales aktuelle?

- Det er flere aktuelle. Vi måtte se an utfallet av kvaliken, og hvem som skulle spille playoff og ikke. Jeg har ikke lyst til å gå ut med noen motstander før det er endelig på plass. Det er så mye som kan skje på tampen, så før vi har signert en endelig avtale er det vanskelig å kommentere, sier Graff.

IKKE PERLEVENNER: John Arne Riise og Craig Bellamy feiret sammen etter å ha slått Barcelona 2-1 i 2007, kort tid etter at sistnevnte gikk løs på nordmannen med ei golfkølle. Foto:  (AP Photo/Fernando Bustamante)
IKKE PERLEVENNER: John Arne Riise og Craig Bellamy feiret sammen etter å ha slått Barcelona 2-1 i 2007, kort tid etter at sistnevnte gikk løs på nordmannen med ei golfkølle. Foto: (AP Photo/Fernando Bustamante) Vis mer

Wales ligger på en beskjeden 90. plass på FIFA-rankingen, mens Norge er på 23. plass.

Wales endte på fjerdeplass i sin kvalikgruppe - der England og Montenegro tok de første to plassene til EM i 2012 - med tre seirer og fem tap.

Spillere som Gareth Bale (Tottenham), Aaron Ramsey (Arsenal) og Craig Bellamy (Liverpool) vitner om at det bor kvalitet i det walisiske laget.

Kanskje blir det et gjensyn mellom John Arne Riise og Craig Bellamy også, etter at sistnevnte slo nordmannen med golfkølle på en treningsleir med Liverpool i 2007.

Wales er uansett et lag Norge bør hamle opp med, men sist gang ble det en dårlig opplevelse for våre gutter. Wales vant hele 3-0 i 2008, og etter kampen uttalte en rasende Åge Hareide at han «ikke er skuffet, men forbannet».