Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norge på 17. plass i lag-VM

Sør-Afrika vant på det andre hullet i omspillet. Danskene tok sølvet, mens Norge falt tilbake til 17. plassen i lag-VM i golf.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Per Haugsrud og Henrik Bjørnstad imponerte virkelig i den tredje runden, da duoen gjennomførte på 61 slag og var best av alle. Da la den norske duoen både Tiger Woods, Ernie Els og alle de andre verdenstoppene bak seg.

Men på den fjerde runden klarte ikke nordmennene å følge opp. Med 74 slag falt laget ned til 17. plassen. Sverige endte på plassen foran, to slag bedre, men før den siste runden var Norge godt foran svenskene på resultatlisten.

Det ble en spennende avslutning av lag-VM i den japanske byen Gotemba. Omspill måtte til mellom Sør-Afrika (Ernie Els, Retief Goosen) og Danmark (Thomas Bjørn, Søren Hansen), USA (Tiger Woods, David Duval) og New Zealand (Michael Campbell, David Smail).

Sørafrikanerne holdt hodet kaldt og avgjorde allerede på det andre hullet, men alle de fire beste lagene gjennomføre konkurransen ti slag bedre enn det norske laget.

(NTB)

Hele Norges coronakart