Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotballandslaget

Norge-profilens kjæreste skapte storm i Tyrkia

- De er ikke så vant til blonde jenter. Det kom frierier og alt mulig, sier Fredrik Gulbrandsen (25).

NY MANN: Fredrik Gulbrandsen (til høyre) er blitt kalt inn på landslaget. Her sammen med Kristoffer Ajer på onsdagens pressetreff i Sandvika. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
NY MANN: Fredrik Gulbrandsen (til høyre) er blitt kalt inn på landslaget. Her sammen med Kristoffer Ajer på onsdagens pressetreff i Sandvika. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SANDVIKA (Dagbladet): Joshua King og Alexander Sørloth måtte melde forfall. Nå har landslagstrener Lars Lagerbäck kalt inn Fredrik Gulbrandsen i troppen.

Fotballandslaget møter Australia i privatlandskamp på Ullevaal fredag. Gulbrandsen gjør sine saker bra i Red Bull Salzburg. Sju mål er det blitt denne sesongen for serielederen i Østerrike.

- Det er gøy å være med igjen, sier Gulbrandsen, som fra før har tre A-landskamper.

Angriperen kjenner spesielt Martin Linnes godt på landslaget. De to var lagkamerater i Molde. I dag er Linnes i tyrkiske Galatasaray.

Også de to herrenes «fotballfruer» er gode venninner. I fjor høst oppsto det en meget spesiell situasjon på Galatasarays hjemmebane, Türk Telekom Arena.

Kok

Som vanlig var det et vilt kok i Istanbul. Gulbrandsens dame - Malene Pedersen - hadde flydd ned for å besøke Linnes' dame - Elisabeth Haugen. Jentene ville se Galatasarays oppgjør mot Genclerbirligi.

HAVNET I FOKUS: Malene Pedersen (til venstre) forteller at «10-15 paparazzier» tok bilder av henne og venninna Elisabeth Haugen da de var på Galatasarays hjemmebane i Istanbul. Foto: Privat
HAVNET I FOKUS: Malene Pedersen (til venstre) forteller at «10-15 paparazzier» tok bilder av henne og venninna Elisabeth Haugen da de var på Galatasarays hjemmebane i Istanbul. Foto: Privat Vis mer

Midt i heksegryta blant 35 000 tilskuere vakte Pedersen stor oppmerksomhet. Overfor Dagbladet beskrev hun at «10-15 paparazzier» tok bilder under oppvarmingen. Etterpå spredte bildene seg med lynets hastighet på sosiale medier og i aviser.

- Hvem er denne norske skjønnheten? lød en overskrift. Svaret er altså kjæresten til Fredrik Gulbrandsen.

- He-he, sier Gulbrandsen når vi bringer til torgs hendelsen fra det tyrkiske vepsebolet. Landslaget er samlet på hotell i Sandvika utenfor Oslo.

- Jeg var ikke med på turen. Hun har reist en del ganger ned til Tyrkia. De var på kamp og det var noen bilder det ble litt styr av. Jeg tror ikke de er vant til så mange blonde jenter der.

- Sjokkerende

Overfor Dagbladet har Pedersen beskrevet hendelsen som «sjokkerende og uvant».

Gulbrandsen modererer bildet en smule:

- Ja, jeg tror hun syntes det var ubehagelig, men også litt stas. Det var sånn begge deler. Hun har ikke vært der etter dette. Men det ble mye meldinger på sosiale medier til henne. Frierier og alt mulig.

- Så nå har du gitt henne Istanbul-nekt?

- He-he. Nei, bare moro dette, så det går fint.

Martin Linnes bekrefter at Pedersen ikke er glemt i Galatasaray-garderoben:

- I spillegruppa er det spørsmål om når hun kommer tilbake. Vi prater om april, så får vi se om det blir nye overskrifter da. Jeg vil tro det. Jeg skal passe godt på henne, sier han og humrer.

Har løsnet

Fredrik Gulbrandsen har ei fortid i Lillestrøm, Lyn og Molde. Han kom til Red Bull Salzburg i 2016. I mellomtida har han vært lånt ut til New York Red Bulls. Nå har det løsnet skikkelig i Østerrike.

STERK SOM EN OKSE: Fredrik Gulbrandsen har scoret sju mål for Red Bull Salzburg. Foto: NTB scanpix
STERK SOM EN OKSE: Fredrik Gulbrandsen har scoret sju mål for Red Bull Salzburg. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sønnen til Lillestrøm-legenden Tom «Bukken» Gulbrandsen sier:

- Jeg føler at jeg har tatt mange steg. Jeg har scoret sju i serien, 14 til sammen i år. Det er ganske mange flere enn i fjor. Og det burde vært enda flere.

- Jeg har alltid hatt et mål om å være på landslaget. Nå vil jeg prøve å bite meg fast, erklærer han.

PS: Du kan lese et intervju med Malene Pedersen etter Istanbul-hendelsen ved å klikke på lenka nedenfor.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!