Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norge raser nedover Fifa-rankingen

Faller ni plasser i september.

I FRITT FALL: Egil Olsen og Norge faller ni plasser på Fifa-rankingen i september. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
I FRITT FALL: Egil Olsen og Norge faller ni plasser på Fifa-rankingen i september. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

Norge falt ni plasser på Fifa-rankingen i september og ligger nå på 34.-plass med 682 poeng. Spania er på topp på rankingen foran Tyskland og England.

Det har ikke skjedd noen forandring blant de tre beste siden sist, men Portugal er gått forbi Uruguay og ligger nå på fjerdeplassen.

Danmark på 10.-plass er best ranket av de nordiske landene. Danskene har 1006 poeng, mens Sverige på 18.-plass har 875. På 96.-plass har Finland falt 24 plasser tilbake og ligger nå med 365 poeng, mens fredagens norske motstander i den aller første VM-kvalifiseringskampen, Island, ligger plassert på 118.-plass med 283 poeng.

I VM-kvalifiseringen møter Norge foruten Island også Slovenia, Sveits, Albania og Kypros. Av disse landene er Sveits høyest ranket på 20.-plass med 847 poeng. Slovenia ligger fire plasser bak med 784 poeng.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media