Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norge-rival sparker landslagssjefen etter katastrofestart

Bulgaria sliter i EM-kvaliken.

En drøy måned etter tapet for Norge i EM-kvalifiseringen fikk Lyuboslav Penev sparken som bulgarsk landslagssjef i fotball torsdag.

48 år gamle Penev forlenget for ett år siden sin avtale med fotballforbundet i hjemlandet, men nå er det tre år lange samarbeidet slutt.

Bulgaria, som ikke har kvalifisert seg for et internasjonalt sluttspill siden 2004, ligger på fjerdeplass i EM-kvalifiseringens gruppe H etter fire spilte kamper. Så langt har Penevs mannskap kun tatt fire poeng.

Etter seier over Aserbajdsjan og tap for Kroatia innledningsvis kvalifiseringen, ble det 1-2-tap for Norge på Ullevaal i oktober. Sist helg måtte i tillegg bulgarerne nøye seg med 1-1 i bortekampen mot Malta, og dermed var landslagssjefen skjebne beseglet.

Bulgaria møter Italia i sin neste EM-kvalifiseringskamp i slutten av mars neste år.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling