Norge rundspilt i VM

Mot Tsjekkia.

SJANSELØSE: De norske ishockeyherrene hadde håp om en oppreisning i andre VM-kamp, men Tsjekkias NHL-stjerner gjorde det svært tøft for dem i lørdagens 2-7-tap.Foto: Tore Meek / NTB scanpix
SJANSELØSE: De norske ishockeyherrene hadde håp om en oppreisning i andre VM-kamp, men Tsjekkias NHL-stjerner gjorde det svært tøft for dem i lørdagens 2-7-tap.Foto: Tore Meek / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De norske ishockeyherrene hadde håp om en oppreisning i andre VM-kamp, men Tsjekkias NHL-stjerner gjorde det svært tøft for dem i lørdagens 2-7-tap.

Det ble et tungt fall for et norsk lag som hadde avsluttet bra i 2-5-tapet i VM-åpningen mot Russland. Tsjekkerne gikk fryktløst til verks og scoret allerede etter to minutter og 33 sekunder.

Senere i perioden reduserte Tobias Lindström for Norge med et elegant skudd oppe i hjørnet, men deretter kom tsjekkernes 3-1-mål i undertall etter en svært god norsk periode.

Derfra og ut så Norge ut til å ha mer enn nok med å forsvare seg foran et øredøvende tsjekkisk publikum i arenaen i Bratislava, om lag seks mil sør for grensen til Tsjekkia.

Effektive NHL-profiler

Detroit Red Wings-backen Filip Hronek viste seg fram og scoret kveldens to første mål med fine langskudd. De to neste kom ved en annen NHL-stjerne, Calgary Flames-løperen Michael Frolik.

Hans 4-1-scoring kom i overtall tre minutter ut i den andre perioden. Norge fikk utvisning for å ha for mange spillere på isen, og et enormt tsjekkisk press endte med at kaptein Jakub Voracek fikk prikke inn Frolik foran det norske målet. Keeper Henrik Haukeland fikk ikke noe særlig hjelp av lagkameratene i den situasjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer