Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norge sist på 4x100

- Vi bør være fornøyd med dette, sier John Ertzgaard.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det norske stafettlaget på 4x100 meter endte helt sist i sitt semifinaleheat.

Det norske laget kom ikke så veldig godt ut, og da kun sisteetappen gjensto var det aldri tvil om at Norge ville havne sist. De norske løperne var likevel godt fornøyd med prestasjonen.

– Vekslingene våre var gode, jeg synes vi gjorde det godt. Vi bør være fornøyd med dette, sa John Ertzgaard etter løpet.

Ertzgaard løp andreetappen på det norske laget.

Martin Rypdal åpnet for Norge, også han fremhevet vekslingene som noe positivt å ta med seg videre.

– De satt veldig godt. Vi kunne ikke forvente mer enn dette, sa Rypdal.

Det norske laget løp inn til tiden 40.56, som er årsbeste. Også Christian Settemsli Mogstad og Andreas Kristiansen, som løp henholdsvis tredje- og fjerdeetappe var fornøyd med innsatsen.

– Dette fristet til gjentagelse, ingen tvil om det, sa Settemsli Mogstad, mens Kristiansen på sin side håper at det kan bygges videre på stafettlaget til senere mesterskap.

FORNØYDE: De norske stafettgutta kom helt sist, men smilte likevel fornøyd etterpå. Fra venstre Christian Settemsli Mogstad, Martin Rypdal, John Ertzgaard, og Andreas Kristiansen. Foto: SCANPIX
FORNØYDE: De norske stafettgutta kom helt sist, men smilte likevel fornøyd etterpå. Fra venstre Christian Settemsli Mogstad, Martin Rypdal, John Ertzgaard, og Andreas Kristiansen. Foto: SCANPIX Vis mer

(ANB)