Norge sjanseløse på VM-plass

Slo Ungarn med tre mål for lite.

NORSK TOPPSCORER: Bjarte Myrhol ble norsk toppscorer i firemålsseieren mot Ungarn. Ungarerne gikk videre til VM i Spania neste år.Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
NORSK TOPPSCORER: Bjarte Myrhol ble norsk toppscorer i firemålsseieren mot Ungarn. Ungarerne gikk videre til VM i Spania neste år.Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Seieren smakte, men skuffelsen var likevel stor etter at Norge hadde slått Ungarn 31-27 i den andre kvalifiseringskampen til håndball-VM i Spania neste år.

- Jeg skal absolutt ikke klage på spillet, for vi slo Ungarn med fire mål, og det var bra, men det var to perioder i kampen da det ikke fungerte for oss. Det ødela mye, sa trener Robert Hedin til NTB etter lørdagens VM-kvalifisering.

Ungarn vant 54-52 sammenlagt etter å ha vunnet den første kampen 27-21 på hjemmebane. Den norske seieren i Oslo Spektrum var tre mål for liten til å få være med i sluttspillet i januar.

- Det var en vanskelig oppgave vi gikk mot her i kveld, men umulig var det ikke. Vi vant med fire mål, men det var den første kampen som ødela sjansene våre til en plass i VM, slo trener Hedin fast.

Norge hadde en god periode etter at vel 20 minutter var spilt i første omgang. På det meste var den norske ledelsen 13-10, og 5500 elleville tilskuere øynet en sjanse for at hjemmelaget kunne ta igjen den ungarske seksmålsledelsen fra første kamp.

Men det gikk ikke, for anført av Laszlo Nagy samlet ungarerne seg mesterlig slik at det bare var ett målsledelse til Norge ved pause.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer