Norge - Aserbajdsjan:

Norge slaktes etter marerittstarten: - Fryktelig! Det er så fryktelig!

Ligger under i Baku.

1-0: Her får du høydepunktene. Se alle høydepunktene fra Aserbajdsjan - Norge og resten av kveldens kamper i VM-kveld på MAX klokka 22.45. Video: Max Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BAKU / OSLO (Dagbladet): Før kveldens oppgjør i Baku er det skrevet mye om viktigheten av å ta med seg tre poeng videre i VM-kvalifiseringen.

Senest før kampen snakket Høgmo om hvordan det defensive arbeidet ble sentralt, og hvordan den sentrale midtbanen skulle skjerme stopperne.

Men allerede før elleve minutter var spilt, lå ballen i nettet bak Rune Almenning Jarstein.

1-0

Adama Diomande forsøkte å klarere et frispark fra venstre, men ballen havnet i stedet i beina på Rahid Amirqulijev. Han spilte ut til Agabala Ramazanov som fant stopper Maksim Medvedev som fra 14 meter klinket ballen forbi Jarstein nede ved den venstre stolperota.

- Fryktelig! Det er så fryktelig! Det er så passivt, bryter Kenneth Fredheim som kommenterer for MAX ut, før han fortsetter:

- Vi får den marerittstarten vi absolutt ikke skulle ha i Baku.

Spesiell medfart får Per Ciljan Skjelbred og Ole Selnæs.

- Vi lusker opp i press uten å komme oss ordentlig inn. To mann står og ser på. Sånn kan vi ikke holde på!, sier Tor Ole Skullerud.

Fredheim sier seg enig.

- Dette er forsvarsspill til stryk.

Muligheter

Målet kom etter ti tamme åpningsminutter, der verken Aserbajdsjan eller Norge hadde skapt noe som helst. Kalddusjen fikk derimot Norges menn til å våkne umiddelbart.

På Norges første corner fant Pål André Helland Stefan Strandberg i feltet, headingen til Strandberg var god og på mål, men keeper Kamran Aghajev reddet greit.

Så kom Markus Henriksen til en god skuddmulighet minuttet senere, før kampens puls fant hvilenivået igjen.

På tampen våknet Norge igjen, og nærmest var Helland som svingte et hjørnespark i tverrliggeren etter 40 minutter, og Haitam Aleesami med en heading rett på Aghajev minuttet etterpå.

Det ble ikke flere scoringer, og heller ikke etter hvilen klarte Norge å få hull på byllen. Norge ligger dermed helt sist i gruppe C.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer