Nils Johan Semb nektet å stille opp til intervju

Norge slaktes. Stjerne raser. Semb sa nei til intervju

Her sitter toppfotballsjef Nils Johan Semb (58) og soler seg i San Marino. Da Dagbladet spurte om et intervju, var svaret nei.

PRESSET: Toppfotballsjef Nils Johan Semb (sittende) er under betydelig press etter dårlige resultater. I kveld spiller Norge mot San Marino i VM-kvalifiseringen. Semb fulgte gårsdagens trening fra sidelinja sammen med kollega Are Hokstad i fotballforbundet. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix
PRESSET: Toppfotballsjef Nils Johan Semb (sittende) er under betydelig press etter dårlige resultater. I kveld spiller Norge mot San Marino i VM-kvalifiseringen. Semb fulgte gårsdagens trening fra sidelinja sammen med kollega Are Hokstad i fotballforbundet. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

San Marino - Norge, klokka 20.45 på Max

SAN MARINO (Dagbladet): Semb har vært i stormen flere ganger de siste ukene. Både Dagbladet og VG har på kommentatorplass bedt ham om å trekke seg fra stillingen.

Som toppfotballsjef er Semb ansvarlig for alle landslagene på herresida. Han står også over A-landslaget for kvinner. Katastrofale resultater de siste åra har fått kritikerne til å svinge pisken. Men på toppen av hierarkiet i Norges Fotballforbund fortsetter det i samme tralten.

- I næringslivet ville Semb ha blitt fjernet for lenge siden. Resultatene er ikke gode nok. Det er toppsjefens ansvar, skrev Dagbladets Morten Pedersen i forrige måned.

Sjokkerende

Klokka 20.45 i kveld spiller Norge mot San Marino i VM-kvalifiseringen. Alt annet enn seier vil være et sjokkerende utfall.

Norge er riktignok hektet av i sammendraget, men San Marino har bare én seier i historien. Den kom i en privatlandskamp mot Liechtenstein i 2004.

For to dager siden spurte Dagbladet Semb om vi kunne få en halvtimes intervju. Svaret vi fikk var at han var travel, og at vi måtte gå via landslagets mediesjef, Svein Graff.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer