Norge slipper ikke unna Agger

Etter smellen på trening i går.

TRØKK: Danskene fryktet det verste da skadeforfulgte Daniel Agger gikk ned for telling under det danske fotballandslagets trening i Helsingør. Foto: Kristian Ridder-Nielsen/Dagbladet.
TRØKK: Danskene fryktet det verste da skadeforfulgte Daniel Agger gikk ned for telling under det danske fotballandslagets trening i Helsingør. Foto: Kristian Ridder-Nielsen/Dagbladet.Vis mer

Danmarks viktige midtstopper Daniel Agger forsikrer at han er spilleklar mot Norge, tross smellen på tirsdagens trening.

Liverpool-spilleren har slitt med mange skader det siste året, og så igjen ut til å være i trøbbel da han forlot treningsbanen tidligere enn de øvrige spillerne tirsdag.

Agger måtte gi seg etter et sammenstøt med Nicklas Pedersen, men var tilbake på banen onsdag.

- Det var bare et slag og det var heldigvis ikke på det dårlige kneet mitt. Jeg er 100 prosent klar. Ellers ville jeg ikke vært på treningsbanen, sier Agger til sporten.dk.

Dermed ser det ut til at Morten Olsen kan bruke Agger i midtforsvaret i den viktige EM-kvalifiseringskampen mot Norge på Ullevaal lørdag.

(NTB)

SCORET MOT ENGLAND: Agger har et godt venstrebein og er god i lufra. Her feirer han scoringen mot England i Parken i februar. Foto: REUTERS/Phil Noble
SCORET MOT ENGLAND: Agger har et godt venstrebein og er god i lufra. Her feirer han scoringen mot England i Parken i februar. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer