Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norge sprakk i stafetten

Det var den samme gamle leksa. Norge sprakk så det sang da herrestafetten skiftet ham fra klassisk stil til fri teknikk, og måtte ta til takke med 4. plass. Østerrike vant.

Det åpnet oppskriftsmessig lovende. Odd-Bjørn Hjelmeset sendte Erling Jevne ut i tet på den andre etappen. Jevne kjempet en drabelig duell med Harri Kirvesniemi og vekslet like bak finnen.

Så ble det fri teknikk, og Norge parkerte. Når Bjørn Dæhlie, Thomas Alsgaard og Espen Bjervig er ute, når Tor Arne Hetland og Kristen Skjeldal er dratt hjem til Norge og når Anders Eide ikke er i Lahtis, da måtte klassiskeksperten Frode Estil forsvare Norges ære på den den første skøyteetappen. Det gikk ikke. Bare på de siste to kilometerne ga han bort et halvt minutt.

- Det er ikke noe feil med formen, jeg visste på forhånd at jeg ikke var god til å skøyte. Det måtte ha skjedd et under om jeg skulle ha klart å henge på når de andre satte opp farten, sa den ærlige nordtrønderen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling