Norge står stille på FIFA-rankingen

Verdens 50. beste landslag.

TAPTE I NEDERLAND I JUNI: Egil Olsen, John Carew og Morten Gamst Pedersen tilhører et landslag som har 49 foran seg på Fifa-rankingen. Foto: Erlend Aas / SCANPIX
TAPTE I NEDERLAND I JUNI: Egil Olsen, John Carew og Morten Gamst Pedersen tilhører et landslag som har 49 foran seg på Fifa-rankingen. Foto: Erlend Aas / SCANPIXVis mer

Stillingen for Norge er uforandret på FIFA-rankingen. Den 50.-plassen laget lå på for en måned siden, holder Drillos utvalgte fortsatt.

Det er Brasil som topper rankingen med 1642 poeng. Stillingen blant de tre beste er også uforandret den siste måneden. Det betyr at Spania er toer, mens Nederland holder 3.-plassen.

Blant de ti beste lagene er det en eneste forandring, og det er at Tyskland har rykket opp på 4.-plassen og byttet plass med Italia.

Danmark har beholdt 15.-plassen sin fra forrige måned og er best av de nordiske landene, mens skottene som Norge skal møte i viktig VM-kvalifiseringskamp senere i august, ligger på 24.-plassen, godt foran Norge altså.

Island som også spiller i Norges gruppe i VM-kvalifiseringen, ligger på 92.-plass. Det er svakest av de lagene Norge møter i VM-kvalifiseringen.

Islendingene har forresten rykket en plass fram siden den forrige rankingen.

(NTB)