Norge starter med Tarik og Braaten

Drillo med ny midtbane mot England.

KLARE FOR ENGLAND: Alexander Tettey og Daniel Braaten starter etter det Dagbladet vet begge mot England på Ullevaal i kveld.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
KLARE FOR ENGLAND: Alexander Tettey og Daniel Braaten starter etter det Dagbladet vet begge mot England på Ullevaal i kveld. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpixVis mer

Kjøp fotballabonnement og se Norge - England direkte på Dagbladet.no kl. 20.45!

(Dagbladet): Om noen timer møtes Norge og England på Ullevaal Stadion, og landslagssjef Egil Olsen har tatt ut det som må kalles en spennende ellever til Roy Hodgsons ilddåp som manager.

Etter det Dagbladet erfarer starter både Tarik Elyounoussi og Daniel Braaten for Norge, og Drillo gjør flere endringer fra laget som slo Nord-Irland i februar.

Trolig lagoppstilling Norge (4-5-1): Rune Almenning Jarstein - Tom Høgli, Vadim Demidov, Brede Hangeland, John Arne Riise - Tarik Elyounoussi, Markus Henriksen, Alexander Tettey, Morten Gamst Pedersen, Daniel Braaten - Mohammed Abdellaoue.

Usikre på midten
Landslagssjefen har vært tydelig på at det er midtbanesammensetningen han er mest usikker på før høstens kvalikkamper.

- Vi er ganske nære en ellever, men er usikre på noen plasser. Treningen i dag viste at vi har mange alternativer, spesielt på midtbanen. Det er for eksempel vanskelig å si hvem som er best av indreløperne, det er noe vi håper å få svar på i løpet av de tre kampene som kommer. Det er spillere som banker på i forhold til å starte, og det må avklares innen kvalikkampene i september. Vi håper å få nyttige svar i denne kampen, sa Drillo til fotball.no etter treninga i går.

God Braaten
Der skrøt han også av Daniel Braaten, som belønnes med startplass i kveld.

- Daniel har vært god på trening. Han har fysikk som en okse og god teknikk, så vi veit hva han står for. Han kommer til å bli brukt i morgen, og vi håper å få brukt han godt med sammen med Moa i det offensive spillet, sa landslagssjefen.

England mangler flere av sine beste spillere på Ullevaal i kveld, men ifølge engelsk presse er dette en mulig startellever:

Robert Green - Phil Jones, Phil Jagielka, Joleon Lescott, Leighton Baines - James Milner, Scott Parker, Stewart Downing, Steven Gerrard, Ashley Young - Andy Carroll