Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norge startet EM-kvaliken med 11-målsseier mot Hviterussland

Håndball.

VANT: Kari Aalvik Grimsbø sto de første 30 minuttene av EM-kvaliken mot Hviterussland.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
VANT: Kari Aalvik Grimsbø sto de første 30 minuttene av EM-kvaliken mot Hviterussland. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norge vant 35-24 over Hviterussland i EM-kvalifiseringen håndball kvinner onsdag.

Dette var Norges første kamp i denne EM-kvalifiseringen, og den neste kampen spilles mot Litauen i Kaunas søndag. Norge er regjerende europamestere, og det neste sluttspillet er lagt til Sverige i slutten av 2016.

Hviterussland ble aldri noen skummel motstander for de norske jentene. Til pause var stillingen 19-13. Norge var flere hakk bedre enn sine østeuropeiske motstandere. Norge var gode på kontringer, og seieren kunne ha vært større. Norge misbrukte flere straffekast.

Kari Aalvik Grimsbø sto de første 30 minuttene i mål for Norge. Katrine Lunde er tilbake etter fødselspermisjon og fikk stå de siste 30 minuttene.

Silje Solberg fikk ikke være i kampen, men det skal være gode muligheter for at hun blir en av to keepere i den neste kampen mot Litauen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!