Norge sviktet mot Danmark: - Kunne spilt til i morgen uten å score

Danskene vant 3-0 i Moskva.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Danmark - Norge 3-0

(Dagbladet): Norge hadde ikke tapt en VM-kamp mot Danmark siden 2002 før de norske hockeygutta gikk på en smell i fjorårets VM og tapte 1-4 mot danskene i fjorårets VM.

Roy Johansens menn jaktet revansje i dagens naboduell i Moskva. Oppgjøret ble omtalt som en skjebnekamp, men de norske hockeygutta skuffet mot Danmark.

Danske stilte med deres tre NHL-profiler Lars Eller, Nikolaj Ehlers og Jannik Hansen sammen i førsterekka, men det var ikke de eller Norges NHL-stjerne, Mats Zuccarello, som stjal showet.

Tre scoringer av Jensen, fordelt på Nicklas og Jesper, sørget for at Danmark banket Norge 3-0 i lagenes åpningskamp i VM. - Vi slipper inn to enkle mål og klarer ikke å utnytte mulighetene våre. Vi spiller bra, men avslutningene er ikke gode nok. Det er det som teller i hockey, sier landslagssjef Johansen til MAX.

Norge spilte totalt over et kvarter i overtall uten å score. Det er sjelden vare.- Det er frustrerende at vi er så nære og ikke klarer å få den pucken inn, forteller 56-åringen.

Jensen senket Norge I den første perioden styrte Norge kampen og vant skuddstatistikken 15-6. Blant annet hadde Ole-Kristian Tollefsen en suser i tverrliggeren, men nesten var gjennomgangsmelodien i den gode norske perioden. I stedet var det danskene som kunne juble i begynnelsen av andre periode. Nicklas Jensen viste ro, balanse og teknikk da han fintet ut keeper og satte inn 1-0 til Danmark to minutter ut i andre periode.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer