Scoring på straffespark like før slutt ga 1-2-tap for det norske kvinnelandslaget i en uoffisiell landskamp mot England fredag. Her er landslagssjef Eli Landsem avbildet etter en tidligere kamp. Foto: Vegard Grøtt / Scanpix
Scoring på straffespark like før slutt ga 1-2-tap for det norske kvinnelandslaget i en uoffisiell landskamp mot England fredag. Her er landslagssjef Eli Landsem avbildet etter en tidligere kamp. Foto: Vegard Grøtt / ScanpixVis mer

Norge tapte etter scoring to minutter før full tid

Mot England.

Scoring på straffespark like før slutt ga 1-2-tap for det norske kvinnelandslaget i en uoffisiell landskamp mot England fredag.

Kvinnelandslaget i fotball er på spanske La Manga på årets første samling. Fredag spilte Norge treningskamp der de engelske jentene stakk av med seieren to minutter før slutt. Trass i tapet, var landslagssjef Eli Landsem greit fornøyd.

- Jeg likte ikke at vi fikk to mål imot, men det var mange plusser i denne kampen som vi skal ta med oss videre. Det var en gjeng som spilte lojalt i forhold til det vi hadde blitt enig om på forhånd. De jobbet knallhard, sa Landsem til fotball.no.

Norge var først i føringen etter 18 minutter da Trine Rønning stanget et hjørnespark i nettet. Bare åtte minutter senere kom utligningen da Jess Clarke plasserte inn 1-1.

I det 88. minutt utnyttet Sarah Williams muligheten fra straffemerket da hun sikkert sendte England til 2-1-seier.

Landsem ønsker å bruke landslagssamlingen i Spania til å rette opp det norske forsvarsspillet.

- Vi har jobbet med å ligge riktig i strukturen og å være aggressive i førsteforsvaret. Da vi klarte det, slapp vi dem ikke til. England fikk sjansene sine på kontringer, mente Landsem.

Årets første offisielle landskamp finner sted mot Sverige tirsdag.

(NTB)