Aserbajdsjan - Norge 1-0:

Norge tapte mot Aserbajdsjan i nok en begredelig landslagskamp

Farvel til VM i Russland. 

1-0: Her får du høydepunktene. Se alle høydepunktene fra Aserbajdsjan - Norge og resten av kveldens kamper i VM-kveld på MAX klokka 22.45. Video: Max Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Aserbajdsjan - Norge 1-0 (1-0)

BAKU/OSLO (Dagbladet): Det var eksamen for Per-Mathias Høgmos menn i Baku i kveld, men de norske herrene leverte dessverre til stryk.

- Vi har tapt for laget som ligger på 133. plass på Fifa-rankingen, et lag vi aldri har tapt mot eller sluppet inn mål mot. Det er en nitrist sportslig kveld for Norge, fastslo Karsten Skjelbred i Max-studioet etter kampen.

Med tapet mot Aserbajdsjan kan det se ut som om både VM-plassen i Russland i 2018 og Per-Mathias Høgmos landslagsprosjekt er like dødt som innsatsen på den løse gressmatta i kveld.

- Det er det tapet vi absolutt ikke kunne tåle, sa Max-kommentator Kenneth Fredheim langt inn i overtida.

Da hadde han sett det norske landslaget bomme i nok en kvalifiseringskamp under Per-Mathias Høgmo. Og det til verdensmesterskapet han hadde tatt mål av seg til å ta medalje i.

- Helt forjævlig. Hva skal jeg si, vi skaper nok sjanser til å vinne denne matchen. Det er ikke godt nok å tape mot Aserbajdsjan. Det er ingen andre enn vi spillerne som kan ta på oss dette her. Det er faen ikke bra nok, oppsummerte Haitam Aleesami etter kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer