<strong>SNUDDE:</strong> Thomas Ulsrud og Norge kom tilbake i oppgjøret mot Danmark og sikret semifinaleplass i EM. Foto: SCANPIX/REUTERS/Arnd Wiegmann
SNUDDE: Thomas Ulsrud og Norge kom tilbake i oppgjøret mot Danmark og sikret semifinaleplass i EM. Foto: SCANPIX/REUTERS/Arnd Wiegmann Vis mer

Norge til semifinale i curling-EM

Snudde plasseringskampen mot Danmark på tampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Norges curlingherrer snudde plasseringskampen mot Danmark på tampen og møter Tsjekkia i kamp om EM-finale fredag.

Norge lå en stund under for danskene, men Thomas Ulsruds lag viste seg sterkest mot slutten i den jevne 6-5-kampen. Dermed må danskene ut i bronsekamp, mens nordmennene fortsatt har håp om å møte vertsnasjonen Sverige i lørdagens finale.

Svenskene gjorde jobben og utklasset Tsjekkia 9-3 i finalekvalifiseringen torsdag kveld. Dermed ligger mye til rette for en blågul festhelg på isen i Karlstad. Sverige har kun gått på ett tap av 10 kamper så lang i mesterskapet.

Norge møtte tsjekkerne senest tirsdag, og det endte med 8-5-seier til Ulsruds menn. Semifinalen spilles fredag ettermiddag.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer