Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norge «tjuvstartet» OL med seier i curling

Slo gullfavoritten.

VANT: 
Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten vant sin første kamp i mixed double curling under årets OL da de møtte Canada torsdag. Foto: Timo Jaakonaho / Lehtikuva / NTB scanpix
VANT: Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten vant sin første kamp i mixed double curling under årets OL da de møtte Canada torsdag. Foto: Timo Jaakonaho / Lehtikuva / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Allerede dagen før åpningsseremonien i OL, var de første norske utøverne i gang. I en jevn kamp vant Norge første oppgjør i mixed curling mot Canada 9–6.

Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten ble de første nordmennene i aksjon i årets vinterleker i sørkoreanske Pyeongchang. Torsdag morgen møtte de Kaitlyn Lawes og John Morris fra Canada.

Canadierne tok det første poenget i første omgang, men den norske duoen parerte med 3 poeng i andre omgang og gikk dermed i ledelsen.

Deretter vekslet det mellom et lite canadisk overtak, uavgjort og fordel Norge. Etter sju av åtte omganger hadde Norge et forsprang på ett poeng, og kampen var på ingen måte avgjort.

Det ble den da Skaslien og Nedregotten sørget for ytterligere to poeng i den siste omgangen.

Kampen var første runde i gruppespillet i mixed double curling. De fire beste av totalt åtte lag går videre til sluttspill og medaljekamp. Øvelsen avsluttes førstkommende tirsdag.

(©NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!