Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norge tok full pott

Norge vant glatt 1-0 over Georgia. Bare fire minutter etter kampstarten på Ullevål satte Steffen Iversen ballen i buret. Etter det skjedde det ikke stort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det var viktig å vinne kampen. Vi scoret, i motsetning til Georgia. Vi må være fornøyd med forsvarsspillet, selv om angrepet ikke var fullt så bra som det burde være, sa Semb til TV2 etter kampen.

Steffen Iversen satte ballen i buret bare snaue fire minutter etter kampstarten på Ullevål. Men etter 10 minutter dabbet tempoet og intensiteten i kampen. Kampen var i ferd med å bli et gjesp. Nye spillere måtte på banen.

Rekdal inn

Petter Rudi kom på banen etter første omgang og Øyvind Leonhardsen gikk ut etter skade. Halvveis ut i annen omgang fikk Kjetil Rekdal sjansen. Rekdal ble vraket som førstevalg ved laguttaket til fordel for Ståle Solbakken. 77 landskamper og stahet hjalp ikke denne gangen.

Mistet tempoet

- Dette er smått. Vi har ikke tempo lenger, sa hjelpetrener Harald Aabrekk like etter første omgang.

Norge fikk en fantastisk start med mål etter bare snaue fire minutter. Målet kom etter en dødball-situasjon og var signert Steffen Iversen.

Georgia hadde ikke en eneste målsjanse i første omgang.

Advarte

Norge fikk pangåpningen Semb håpet på, men var langt fra sikker på. Før kampen advarte landslagssjefen mot FOR store forventninger.

- Som alltid jakter vi på tre poeng, men skulle vi spille uavgjort, så er det også til å leve med, sier Semb.

Etter 46 minutters spilletid antydet han spillerbytte. Det første skjedde i pausen.

Norge har 13 poeng og leder gruppa med 5 poeng etter seks spilte kamper. Latvia er nummer to etter fem spilte kamper.

Dagbladet :på nettet.