Norge topper over hele Europa

Valencia- Sevilla 2- 0: John Carew spilte fra start og var etter eget utsagn god da Valencia gjenerobret tabelltoppen i Spania. Han er ikke alene. Norske ballstjerner ligger nå godt an til å ta seriegull i fem europeiske ligaer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Vi er faktisk veldig gode akkurat nå, hvorfor, det aner jeg ikke, men vi vinner de kampene vi tapte eller spilte uavgjort i fjor, sier Carew til Dagbladet.

Valencia topper kanskje den aller hardeste ligaen i Europa etter nok en solid arbeidsseier. Dimenensjonene av å ta seriegull i Spania, er nesten litt vanskelig for en nordmann å fatte.

Drøm om gull

- Du aner ikke. Nå koker det bare i byen. Folk drømmer om seriegull, og det er vanskelig å få gå i fred på gata for tida. Å vinne ligaen i Spania, er nok større for Valencia enn å vinne Champions League, sier Carew.

I går var han tilbake i startoppstillingen etter et fire kamper med flere halvtimes innhopp.

I form

- Jeg begynner å komme i form nå. Det ble mye styr, og jeg var sliten etter overgangsmaset med Fulham i vinter. Nå har jeg fått trent skikkelig i en lang periode, og føler at jeg er god nok til å beholde plassen i førsteelleveren.

- Prøver du å innbille oss at du har blitt seriøs nå?

- He, he, ja litt seriøs ihvertfall, men bare litt altså, ler Carew rått.

Carew synes det er gledelig at flere av hans landslagskamerater er i samme posisjon som han sjøl. I England topper Ole Gunnar Solskjær og Ronny Johnsen ligaen med Manchester United. I Nederland regjerer Ajax og André Bergdølmo. Rett sør, og over grensa til Belgia er Trond Sollied og Rune Lange i klar tetposisjon med Brugge, mens Åge Hareides Brøndby fortsatt holder komfortabel avstand til konkurrentene i den danske superligaen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer