- Norge trenger Jostein (33) i VM

- Jeg regner med at Jostein Flo (33) seriedebuterer mot Viking torsdag, sier Strømsgodset-trener Dag Vidar Kristoffersen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Han tror også at storebror Flo kommer med i VM-troppen.

- Drillos kommer til å trenge ham i enkelte kamper. For norsk fotballs skyld, håper jeg Jostein spiller seg til en plass på VM-laget, sier Dag Vidar Kristoffersen.

Jostein har ikke spilt kamp siden februar. Han er friskmeldt etter den siste tåoperasjonen, i bra fysisk form og etter eget utsagn «helt vill etter å få spille fotball igjen».

- Vi vært fast bestemt på ikke å bruke Jostein for tidlig. Torsdag er han nok på banen igjen, sier Kristoffersen.

I fjor var Godset cupfinalist og bronsevinner i serien. I år er det blitt fattige to poeng på tre kamper.

- Vi sleit like mye i de tilsvarende kampene i fjor. Også da tok vi to poeng mot Rosenborg (hjemme), Tromsø og Sogndal (borte), sier SIF-treneren.

Den store forskjellen på Strømsgodset 1997 og 1998, er lønnsbudsjettet til de rundt 35 ansatte. Det har økt med over fem millioner kroner (fra 6,1 til 11,4 mill.).

- Når det gjelder lønninger, ligger vi midt i haugen i Tippeligaen (rundt 330000 kroner i snitt per spiller). Et minimum, mener Dag Vidar Kristoffersen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer