Norge U21 tapte

Norge tapte 2-3 mot Hviterussland i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norge så ut til å reise seg etter tapet mot Italia. Hallvar Thoresens gutter ledet 1-0 til 12 minutter gjensto, men da fikk gjestene uttelling på tre av fire sjanser og vant utrolig nok 3-2 i en kamp Norge hadde dominert.

Med fire mål i løpet av sju minutter snudde gjestene kampen. Det norske forsvaret rotet det til, og keeper Jan Kjell Larsen fra Haugesund hadde ingen heldig avslutning i det viktige U21-oppgjøret.

- Vi klarte dessverre ikke å opprettholde den defensive strukturen de siste 15 minuttene. Da raste det litt for oss, sa trener Hallvar Thoresen til NTB etter kampen.

Riise god

Det var stort sett enveiskjøring fra start til første baklengsmål i oppgjøret på Marienlyst i Drammen. Et par norske profiler gjorde jobben før pause og sørget for omgangens eneste mål 26 minutter ut i første omgang:

Bjørn Helge Riise skiftet klubb fra Liege til Brussel før sesongen og har fått et solid sportslig løft. Den første halvtimen lekte høyreflanken seg med hviterussernes venstreback og serverte flere flotte innlegg.

På den andre flanken var Lyns Lars Kristian Eriksen stadig på farten. U21-landslaget hadde tre viktige poeng i lomma, men rotet alt bort på slutten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer