Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norge utenfor pallen i lagkonkurransen

Tyskland vant.

FJERDEPLASS: Det norske hopplaget med Johann Forfang, Rune Velta, Anders Jacobsen og Anders Fannemel tok fjerdeplassen i lørdagens lagkonkurranse. Tyskland vant.

Norge lå på tredjeplass i store deler av konkurransen, men et dårlig sistehopp av ankermann Fannemel ødela en pallplassering.
 Foto: EPA/GRZEGORZ/NTB Scanpix
FJERDEPLASS: Det norske hopplaget med Johann Forfang, Rune Velta, Anders Jacobsen og Anders Fannemel tok fjerdeplassen i lørdagens lagkonkurranse. Tyskland vant. Norge lå på tredjeplass i store deler av konkurransen, men et dårlig sistehopp av ankermann Fannemel ødela en pallplassering. Foto: EPA/GRZEGORZ/NTB Scanpix Vis mer

Det norske hopplaget med Johann Forfang, Rune Velta, Anders Jacobsen og Anders Fannemel tok fjerdeplassen i lørdagens lagkonkurranse. Tyskland vant.

Norge lå på tredjeplass i store deler av konkurransen, men et dårlig sistehopp av ankermann Fannemel ødela en pallplassering.

Johann Forfang hoppet 121,5 og 123 meter, mens Rune Velta landet på 117,5 og 126,5 meter. I annen omgang la de to press på både ledende Tyskland og Østerrike på annenplass.

Anders Jacobsen hadde 122 og 127 meter i sine to hopp. Han klarte ikke å svare på Gregor Schlierenzauer og Richard Freitags gode hopping.

Anders Fannemel viste noe av det han viste tidligere i sesongen og landet på 130 meter i sitt første hopp. I annenomgang slo han av 13 meter og Norge måtte også se seg slått av Slovenia med to poeng.

Det lengste hoppet hadde sloveneren Jernej Damjan, som hadde 136,5 meter i sitt siste hopp. Søndag er det individuell konkurranse.

(NTB)