Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norge i curling-VM

Norge utspilt av Canada i curling-VM

Norge ga seg etter sjuende omgang på stillingen 8-2 til Canada i onsdagens kamp i curling-VM.

TUNGT: Skip Steffen Walstad og resten av det norske VM-laget i curling ble hakket for små mot Canada. Foto: Jonathan Hayward/The Canadian Press via AP
TUNGT: Skip Steffen Walstad og resten av det norske VM-laget i curling ble hakket for små mot Canada. Foto: Jonathan Hayward/The Canadian Press via AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var Norges andre tap på åtte oppgjør under turneringen i Las Vegas.

Canada tok ledelsen 2-0 i første omgang og så seg mer eller mindre aldri tilbake. Norge vant omgang fire og seks 1-0 uten at det hjalp nevneverdig. Etter at Canada vant sjuende omgang 3-0 ga skip Steffen Walstad opp.

Ved siden av Walstad består det norske laget av Magnus Vågberg, Magnus Nedregotten og Markus Høiberg.

Oppdalslaget representerte Norge i VM også i fjor og ble da nummer åtte, men måtte se Thomas Ulsruds rutinerte lag delta i OL. Nedregotten vant derimot OL-bronse i mixed double sammen med samboer Kristin Skaslien.

Sverige er i tet i VM med sju seirer på åtte kamper. Canada, Skottland og Norge har alle seks seirer. Canada og Skottland har begge spilt én kamp mindre enn Norge.

De to beste i grunnspillet går rett til semifinale, mens de fire neste får spille utslagskamper om de to siste semifinaleplassene.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!